kerekerdeux

főztem.

2016. október 08. - nvicka

nem ám akárkinek. Az év gastropub chef-je. Igaz, hogy tavaly, na de na. Mikor megismerkedtünk, akkor már tudtam, hogy kicsoda, főleg itt a környéken aztán mindenki ismeri, szóval akkor feltettem neki azt a roppant ötletes kérdést, hogy mi a kedvenc ételed? Mondta, hogy a bolognai, úgyhogy ha majd…

Tovább

odáig

már eljutottam, hogy a képeket leszedtem a fényképezőről, ből. Jut eszembe, hogy életembe először ültem lovon, hú mennyire féltem és hú mennyire jó volt. Mitől féltem, hát a magasságtól, semmi mástól. Leeséstől például nem. Csak a tériszonytól. Minden esetre szuperjó volt és alig várom, hogy menjek…

Tovább

az első

érzés, a terminálból kilépve, a parkoló felé, a friss levegő. Aztán éjjel tizenegykor tejet veszünk hazafelé, hogy tudjak inni egy teát, éjfélkor. A jéghideg házban. Téli pizsamában és őszi kapucnisban alvás előtt. Reggel két fok van, napközben süt a nap, ezerrel. A kutya olyan boldog. És olyan…

Tovább
süti beállítások módosítása