kerekerdeux

zöld,

2024. március 20. - nvicka

zöld, zöld, minden csupa zöld, alig látszik már barna a kertben, minden csak úgy nől. A sok eső. Szinte minden napra jut, a napsütés ritka, de már pakolok, holnap Lisszabon és ott csuda napsütés vár. Meg is unom, lefogadom. Tegnap nagyon húzós napom volt Londonban, tizenkétóra, ma meg csak lesek ki a fejemből. Lenyírtam inkább a füvet. Csak ülök, nézem a sok mindent, ami most virágzik, rengeteg nárcisz, rengeteg féle, tulipán, kéknefelejcs, kockásliliom, brunnera, fehér, kedvencem, primula, györgyike, ibolya, primula, ma az első bluebell. Tavasz lett. 

Ezt a tavaszt már nem látja a mama, járkált a kertben, jutott eszembe, ahogy én is bejárom a kertet naponta sokszor és megnézem, hogy mi bújik és minden kis bárminek úgy örült mindig. Lányom, ideless itt mi bujik! Csak úgy csillogott ilyenkor a szeme, boldogság a hangjában. Rettenetesen hiányzik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekerdeux.blog.hu/api/trackback/id/tr6418358921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horanka 2024.03.21. 20:41:27

Úgy látom, hogy minden kertes ugyanúgy érez. Mikor más lelkületű emberrel a kert összehoz, mert amit érzek azt hallom tőle. Ez a mama hiány meg sokáig meglesz, néha csak azt kértem, hogy csak egy mondatot beszelhessek apámmal. Aztán az évekkel szépen lesimult, bár el nem múlt a hiánya.

Tamás Lilla 2024.04.11. 14:22:14

MIndig megidézed neked az én Mamámat. A vidék, a kert, a szavai, a szeme, az öröme... Ilyenkor sírok egy kicsit, utána pedig mosolygok.
süti beállítások módosítása