kerekerdeux

könyves

2023. szeptember 15. - nvicka

kalandom. Na leírom, hogy mi volt Vida Gáborral. 2017-ben jelent meg az Egy dadogás története című könyve, és már évek óta nem kapható. A bookline-on találtam 14-19ezer forintért, azért azt már mégsem. Úgyhogy erről a könyvről letettem. Megtaláltam hangoskönyvben a spotify-on, de nem tetszik az előadás. Szomorúság, na mindegy, engedjük el. Idén májusban megjelent egy új Vida Gábor, a Senkiháza. Mikor aug elején hazamentem, majdnem megrendeltem előre online, de mivel úgyis mentem volna be Sopronba, gondoltam, hogy megveszem inkább a boltban. Egy darab sem volt belőle. S addigra már online sem volt, sehol. Elkezdtem keresni, hogy valahol csak találok egyet, mégis, ha már online nincs is, de talán még boltokban lesz. Találtam viszont online az Alexandrán. Leadtam a rendelést, majd két nap múlva írtak, hogy bocs, a rendszerük nem volt frissítve, tulajdonképpen nincs is meg nekik ez a könyv, írjam meg a számlaszámomat és visszautalják a pénzt. Tovább kerestem, s az arukereso segítségével négy könyves helyen is megtaláltam. Első, megrendeltem, ugyanez, bocs, mégsincs meg. Akkor elkezdtem konkrétan budapesti könyesboltokat nézni, ismerteket, pozsonyi úton pl, na ott is fent volt a honlapon, a kosaramba is betehettem, de ott előre kell utalni, mert addig nem dolgozzák fel a rendelést, amíg nincs ott a pénz, így utaltam azonnal, majd pár órával később üzennek, hogy ja bocs, nincs ám meg, ne utaljak, de addigra utaltam, viszont ők még nem utaltak vissza. Vááá. Az Írók boltja lett volna amúgy a fő választásom, de azt annyira elkönyveltem, hogy ott tuti nincs már meg, na de megyek oda, beírom a keresőbe, hogy Vida Gábor és láss csodát, ott van az Egy dadogás története, utolsó darab! Azt hittem, hogy sikítok, annyira örültem, mert erről a könyvről ezer éve letettem már. Oda utolsó darab esetén emailt kell küldeni, vá, ment az idő, de jött az email, hogy oké, utaljam a pénzt, utaltam, s vártam az emailt, hogy majd mondják, hogy bocs, mégis a rendszerben volt a hiba, nincs is utolsó példány sem és utolsóutánis sem, semmi, de igenis volt! Már ki is szállították és a keresztanyámmal kinyittattam a csomagot, mert nem hittem el, de ott van, megvan. Na de a Senkiháza még nem oldódott meg ettől, visszamentem az arukeresore és folytattam ott, leadtam a rendelést egy másik helyen. Majd jött a válasz, hogy bocs, töröljük a rendelést és jóváírjuk, mert nincs is meg. Volt még két link ott, jöhet a következő, booktogon a nevük, na ott megvolt, hállelujja. Azt is már kiszállították, megvan, minden jó.

Miközben ez zajlott, napokig ezzel csesztem az időt, gondoltam, hogy írok a Magvetőnek, mégis csak, ha valaki, ők majd megmondják, hogy esetleg pl. a Senkiházából lesz-e még, ha már ilyen gyorsan elfogyott (lesz, októberben jön az újranyomás), s félve kérdezem, hogy és az Egy dadogás történetéből vajon lesz-e még valaha. Azt mondták, figyeljetek, hogy e-könyben elolvashatom, ha nincs más megoldás. Könyvkiadóóó. Ehh.

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekerdeux.blog.hu/api/trackback/id/tr5618335627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsanna 2023.09.15. 11:55:00

Nemrég hallgattam vele ehy szuper beszélgetést:https://spotify.link/sstpvMPZ6Cb

eva_nemeth 2023.09.15. 12:21:58

ó dejó, köszönöm!

biolujza 2023.09.15. 14:10:10

Szia! Képzeld, nekem megvan (édesanyám jóvoltából) viszont nem volt még időm elolvasni, gyakorlatilag csak itt hever... Szívesen elküldöm neked, ha szeretnéd, szerintem nekem könnyebb lesz újra beszerezni. :)

eva_nemeth 2023.09.15. 14:23:55

ó köszönöm szépen, most már megvan mind :)

biolujza 2023.09.16. 21:47:18

Máskor majd megpróbálom végigolvasni a bejegyzést, kommentálás előtt (pironkodó szmájli). Lényeg, hogy meglett!
süti beállítások módosítása