kerekerdeux

süt

2024. január 15. - nvicka

a nap. Olyan, de olyan jól esik. Egy csomó megbeszélés, munkaügyben, zúmok, telefonok, álommunkák jönnek idén (is), nem győzöm magam csipkedni, hogy ez valóság-e. A héten hideg van, az olyan mínusz 6 éjjel, errefelé, s így úgy néz ki, hogy végre megyek Cumbriába (a tóvidék északi részére) egy kertet fotózni, két éve erre várunk, egy tisztességes fagyra. Előtte egy hatalmas céggel lesz egy meetingem, szerintem mindenki ismeri őket, német cég, küldtek minden termékükből egyet, csak úgy. Nem a mercedes, sajnos. Az összes kreativitásomat elő kell szednem, s még annál is többet. Jövő hétre pedig jön az enyhülés, jönnek elő a hóvirágok. Tegnap láttam az elsőt, a szomszéd falu temetőjében, az egyik napos, védett sarokban, mindig ott nyílnak először, nagyon jól esett, mama szülinapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekerdeux.blog.hu/api/trackback/id/tr1718335773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bea 2024.01.19. 17:23:20

Drága Vica, csak most olvasom... Végtelenül sajnálom a Mamát, és amin keresztül kellett mennie. Különleges ember volt, nagy szeretettel fogunk ez után is Rá gondolni, amikor nyílnak majd tavasszal a tőle kapott lila virágok. Írj róla sokat, és találd meg az emlékeidben a megnyugváshoz vezető utat! Ölellek, Vica, szorosan, és veled sírok.

eva_nemeth 2024.01.20. 13:16:24

ó Bea ❤️❤️❤️
süti beállítások módosítása